Karcmentes tisztítás, folyadék nélkül

Általános tapasztalat, hogy tisztítókendővel vagy papír zsebkendővel próbáljuk meg eltávolítani a szennyeződéseket, akkor hosszas tisztogatás után sem lesz tökéletesen tiszta a felület…

Mivel a kendőben és a papírban lévő rostok nem képesek megkötni az összes zsírt és olajat, így annak egy része visszakerül a felületre és szétkenődik.

Ezért született meg a PEEPS szemüvegtisztító.

 

Mi is a PEEPS tulajdonképpen?

A PEEPS a fényképezőgép objektív tisztításban már jól bevált LENSPEN speciálisan szemüveglencse tisztításra kifejlesztett változata, amely kis méretének köszönhetően könnyen magunkkal vihető, így szükség esetén mindig kéznél van.

 

Kis ötletek, nagy hatékonyság

  • Tisztítás két lépésben. Míg a törlőkendők használatával a finom porok, apró szennyező részecskék megkarcolják a felületet, a Peeps kecskeszőr ecsetjével tökéletesen eltávolíthatjuk ezeket a szennyeződéseket. A kecskeszőr ugyanis nem tölti fel statikusan a lencsét, így az nem vonzza magához a porszemeket. Az ecsetelést követő második lépés az aktív szenes tisztítás, mely már valóban teljes értékűen, maradék nélkül távolít el minden szennyeződést.
  • Aktív szenes technológia. Míg a törlőkendők és vegyszerek a zsíros szennyeződéseket nem képesek maradéktalanul eltávolítani, az aktív szén az ún. Waals-kötéssel képes megkötni az ujjnyomok után maradt szennyeződést is.
  • Minden sarokba befér. A fejen a gyártó legömbölyített és sarkos felületet is alkalmazott, így a nehezen elérhető zugokat is elérhetjük, így a legnagyobb problémát okozó orrtám alatti lencsefelületet is. így akár a fúrt keretek is könnyen megtisztíthatók vele!
  • 500 alkalom. Minimum 500 alkalommal használható, tehát napi 2x tisztítással számolva kb. 8 hónapon át hűséges társa lesz a szemüvege tisztításában! A Peeps tisztítófeje minden egyes tisztítás után újratöltődik aktív szénnel – a tisztítóeszköz tokjából. Nincs szükség számtalan eldobható törlőkendőre, vegyszerekre, mindezt egyetlen apró eszköz kiválthatja. Ez nem csupán környezetkímélő, praktikus, de költséghatékony megoldás is.
  • Költséghatékonyság. Ha kiszámoljuk, hogy 500 szemüvegtörléshez mennyit költünk tisztítókendőre, hamar beláthatjuk, hogy ez több mint 30 ezer forintos kiadást jelent. A Peeps 3000 forintot alig meghaladó árával messze a legköltséghatékonyabb megoldás a piacon.

 

Természetesen nem csak szemüvegek, hanem napszemüvegek tisztításához is tökéletes választás.

[kswr_findus sf_size_def=”1″ sf_backsize_def=”1″ sf_margins_def=”1″ sf_borderradius_def=”1″ sf_style_def=”1″ sf_backcolor_def=”1″ sf_iconcolor_def=”1″ sf_iconhovercolor_def=”1″ sf_align_def=”1″ sf_facebook=”https://www.facebook.com/optika.gerecse/”]